top of page

NES - Nutri-Energetic System 

De NES methodiek is een revolutionaire methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid en om uw gezondheid te verbeteren. NES (Nutri Energetics Systems) is gebaseerd op de ontdekkingen van het "Human Body Field" (HBF) door de Australische wetenschapper Peter Fraser.


Het Human Body Field (HBF) is het hoofdbesturingssysteem van het lichaam. Tot voor kort was dit volkomen onbekend in de wetenschap. Sommige mensen noemen het de ‘software’ van het lichaam, de instructies hoe het lichaam moet functioneren en reageren.


In dit HBF ligt informatie opgeslagen over ons fysieke lichaam en onze mentale gesteldheid. Het HBF houdt ook toezicht op de coördinatie en de regulering van ons fysieke lichaam, de chemische reacties, onze emotionele balans, mentale functies, energetische systemen en het geheugen. Het HBF kan worden beschouwd als een soort routekaart. Het brengt informatie door het lichaam om alle activiteiten te besturen, te reguleren en te coördineren.


Het bovengenoemde bio-energetische Human Body Field is nu door een speciaal computersysteem te “lezen” en vast te stellen wat de zwakste schakel in uw gezondheid is.


Door de zwakste gebieden in uw HBF aan te pakken, krijgt uw lichaam steun waar dit het meest nodig is en zal uw lichaam zich gaan herstellen. Zo wordt met de NES gewerkt aan het opsporen en opheffen van de oorsprong van klachten in plaats van dat enkel de symptomen worden bestreden. De NES-therapie kan zowel bij fysieke, mentale als emotionele problemen worden ingezet. 
Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben positieve veranderingen ervaren dankzij de NES methodiek waaronder: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van de huid, verbeterde bloedsuikerspiegel, grotere mentale helderheid, grotere emotionele stabiliteit, beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken.

 

Hoe werkt het? 

 

Uw lichaamsveld wordt gemeten door uw hand op een scanner te leggen die verbonden is met het NES-systeem. In korte tijd worden een groot aantal tests afgenomen waarvan de resultaten in duidelijke rapportageschermen worden weergegeven. Deze rapportages geven informatie over onder andere: 

  • uw spijsvertering, zenuwstelsel, bloedcirculatie, hormoonstelsel, immuunsysteem 

  • de conditie van uw organen (hart, longen, maag, darmen, nieren, lever, alvleesklier)

  • de conditie van uw spieren, gewrichten, botten en huid

  • de opname van vitaminen en mineralen

  • uw gevoeligheid voor schimmels, virussen en bacteriën

De scanresultaten geven aan op welke gebieden uw gezondheid verstoord is.

NES Health.jpg
bottom of page