top of page

Herstel van je natuurlijke balans

Je wilt graag weer volop in het leven staan en kunnen genieten, zonder pijnklachten die daarbij in de weg staan

Mijn methode is geschikt als:

  • De reguliere gezondheidszorg je niet verder kan helpen

  • Je liever een duurzame oplossing wilt in plaatst van alleen symptoombestrijding

  • Je te horen krijgt dat je met je klacht moet leren leven

  • Je preventief wilt werken aan je gezondheid

Het simpele 4 stappen plan:

5 natuurgeneeskundige principes
Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik vanuit de volgende vijf natuurgerichte principes: 

1.

Energie

Energie is de basis voor het functioneren van ons menselijk lichaam. Bij een laag energieniveau kan het lichaam dan ook niet optimaal werken en dat kan zich uiten in vermoeidheid, pijn of spanning.  Door het meten van energie op 24 meridiaanpunten is het mogelijk de totale energie van het lichaam in kaart te brengen. Door vervolgens te werken aan energieblokkades wordt het lichaam weer in balans gebracht zodat het lichaam zelf kan beginnen met het herstelproces.

2.

Prikkeloverdracht

Dit vindt plaats via ons zenuwstelsel en wordt ook wel het communicatienetwerk van ons lichaam genoemd. Bij verstoring kunnen sommige functies van het lichaam stagneren. Door mijn behandelingen kan dit zelfgenezend vermogen worden geprikkeld.

3.

Drainage

Door de behandelingen worden veel blokkades opgelost en komen er veel afvalstoffen vrij. Vandaar dat ik kijk of de uitscheidingsorganen als blaas, nieren en lever deze kunnen verwerken. Indien nodig vindt extra stimulatie plaats. Dit kan door gebruik te maken van orthomoleculaire suppletie of het toedienen van frequenties die de uitscheidingsorganen reguleren.    

4.

Voeding

Bij iedere klacht moet gekeken worden of het lichaam in de nieuwe situatie nog wel de juiste voeding tot zich krijgt. Eventueel wordt het voedingspatroon besproken en worden adviezen gegeven omtrent extra gebruik van bepaalde vitaminen, mineralen of sporenelementen. Deze test ik van tevoren bij u uit of ze in uw geval opgenomen worden door uw lichaam. Dit gebeurt door het meten met apparatuur op een meridiaanpunt aan uw hand.

5.

Psyche

Naast de fysieke kant van het lichaam is er ook een emotionele kant. Sommige lichamelijke klachten kunnen een psychische oorzaak hebben. Bij (posttraumatische)stress, angsten en verslavingen kan behandeling plaatsvinden door de Core Belief methode waar ik mee werk.

01

Intake

De eerste stap is een intakegesprek bij mij op de praktijk in Houten. Hierin brengen we je klachten in kaart en vertel ik je meer over mijn behandelmethoden.

02

bodyscan

Na een succesvolle intake, meet ik de energiehuishouding van je lichaam. De resultaten geven de belangrijkste aanwijzingen voor een passende behandeling.

03

inzicht in je balans

Ik ga op zoek naar verbanden tussen:

  • De diagnose van je arts, je klachten en je eigen toelichting op je gezondheid en leefwijze

  • De uitkomsten van de bodyscan: wat vertellen je meridianen en de uitkomsten van de scans

  • Je fysieke, emotionele en mentale veerkracht

  • Je bewustzijn van lichaam en geest

04

Start behandelplan

Nu alles in kaart is gebracht, maak ik een behandelplan. Dit plan richt  zich op je klachten, maar kijkt daarbij ook naar je voeding, je bewegingspatroon, je vermogen om met spanningen en emoties om te gaan en de informatie over je energie zoals uit de meridiaanmetingen en de scans blijkt.

Vaak snel resultaat

Na een eerste behandeling merk je meestal direct al een reactie van je energiesysteem. Verdwijnt je klacht niet al direct na een eerste behandeling? Dan verdwijnt je klacht meestal na een paar dagen of anders na meerdere (thuis) behandelingen. Na het behandelplan doen we een nameting om het effect van je behandeling vast te stellen.

Waar wacht je nog op? Zet nu de eerste stap op weg naar een pijnvrij leven

Pijntherapie Pak Pijn Aan
Ruitercamp 243
3992 BZ Houten

Tel: 06-108 34 874

Je gegevens zijn verzonden!

bottom of page