top of page

Ga weer pijnvrij door het leven

Laat uw gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met u op voor een telefonische intake

Familie bij een Beach

Gelukt! Bericht ontvangen. Ik neem z.s.m. contact met u op.

Testimonials

Mevrouw H.D., Maarssen

Spierdystrofie

Ik kan weer een vuist maken en zelfs een kopje optillen met 1 hand, en zelfs mijn eigen vlees en groenten snijden. Dit alles was eerst onmogelijk. Een wondertje. Ik ben zeer dankbaar dat ik de PakPijnAan praktijk in Houten heb ontdekt."

Mevrouw T.d.B., Houten

Carpaal Tunnel Syndroom

Slapen lukte niet meer. Al een paar keer is in mijn omgeving iemand geopereerd aan het Carpaal Tunnel Syndroom. Ik realiseerde mij meteen dat het bij mij ook zover was. Toen heb ik gebeld met Ben Knol. Wat schetst mijn verbazing dat al na de eerste keer de pijn beduidend minder werd. De eerste paar weken ben ik twee keer per week naar therapie gegaan en al snel verminderde de frequentie. De pijn verdween langzaam maar zeker en na enkele behandelingen in februari was deze geheel weg. Nu ben ik nog steeds klachtenvrij.

De heer O.P., Utrecht

Frozen Shoulder

Ben Knol is in staat gebleken mijn Frozen Shoulder binnen een half jaar te genezen terwijl dat volgens gespecialiseerde fysiotherapeuten anderhalf tot vijf jaar duurt en een kwestie van afwachten is. Super bedankt Ben. Ik kan weer sporten en normaal slapen.

bottom of page