top of page

Sta weer gezond en vitaal in het leven

Soms lijkt een lichamelijke klacht onoplosbaar

Juist omdat er vele oorzaken achter pijnklachten kunnen zitten is het van belang om uw probleem inzichtelijk te maken. Ook bij "vage" klachten kunnen er verstoringen opgespoord en behandeld worden. Als Paramedisch Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut kijk ik naar de totale mens, de holistische visie. Daartoe gebruik ik methodes uit de Westerse, Orthomoleculaire, Chinese en Ayurvedische geneeskunde.

Home: Inner_about

Herkent u dit?

U heeft last van diverse klachten en tot nu toe werd u alleen geadviseerd medicijnen te slikken. De klachten kunnen erg varieren:

  • vermoeidheid

  • last van maag en darmen

  • steeds terugkerende klachten

  • pijnlijke spieren en gewrichten 

  • het gevoel gestrest en gespannen te zijn

  • regelmatig terugkerende ontstekingen 

  • angstig of somberheid

  • eigenlijk geen specifieke klachten maar u zou graag een gezondheidscheck laten doen.

Mijn missie

Inspireren en behandelen

Ik wil dat mijn patiënten actief betrokken zijn bij hun eigen genezing. Ik wil dat ze begrijpen hoe krachtig hun geest en lichaam werkelijk zijn en hoe elk orgaan en symptoom deel uitmaken van een groter systeem zodat gezondheidsklachten in een breder perspectief worden gezien.

Behandelmethodes

Herstel je natuurlijke balans door diverse energetische therapieën

raymedy-gezondheid-hulp-readme-eenvoudig

Raymedy

Een methode die uw lichaam weer in een balans brengt die de oorspronkelijke, gezonde toestand van het lichaam zo veel mogelijk benadert. Met als doel uw organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken. 

Anne-Pemberton-3-6-2016-14-ES.png

NES

Scan en analyse met NES Provision software. Het Human Body Field (HBF) is het hoofdbesturingssysteem van het lichaam. Sommige mensen noemen het de ‘software’ van het lichaam, het zijn de instructies hoe het lichaam moet functioneren en reageren. Het geeft aan wat de zwakste schakel in uw gezondheid is.

aps-therapy.jpg

APS

Een vorm van Micro Electro Therapie die de doorbloeding versterkt waardoor wonden en ontstekingen sneller herstellen en energie bevorderd wordt.

PLATINUM_set-small-500x500.jpg

EMT

Laagfrequente magneetpuls therapie. Verbetering van de celstofwisseling en bloedcirculatie en het verminderen van spierspanning.

Mevrouw H.D., Maarssen

Spierdystrofie

Ik kan weer een vuist maken en zelfs een kopje optillen met 1 hand, en zelfs mijn eigen vlees en groenten snijden. Dit alles was eerst onmogelijk. Een wondertje. Ik ben zeer dankbaar dat ik de PakPijnAan praktijk in Houten heb ontdekt.

Wat zeggen anderen?

Mevrouw T.d.B., Houten

Carpaal Tunnel Syndroom

Slapen lukte niet meer. Al een paar keer is in mijn omgeving iemand geopereerd aan het Carpaal Tunnel Syndroom. Ik realiseerde mij meteen dat het bij mij ook zover was. Toen heb ik gebeld met Ben Knol.
Wat schetst mijn verbazing dat al na de eerste keer de pijn beduidend minder werd. De eerste paar weken ben ik twee keer per week naar therapie gegaan en al snel verminderde de frequentie. De pijn verdween langzaam maar zeker en na enkele behandelingen in februari was deze geheel weg. Nu ben ik nog steeds klachtenvrij.

De heer O.P., Utrecht

Frozen Shoulder

Ben Knol is in staat gebleken mijn Frozen Shoulder binnen een half jaar te genezen terwijl dat volgens gespecialiseerde fysiotherapeuten anderhalf tot vijf jaar duurt en een kwestie van afwachten is. Super bedankt Ben. Ik kan weer sporten en normaal slapen.

Vragen? Of direct een afspraak? Neem gerust contact op

Tel: 06-108 34 874

Success! Message received.

bottom of page